Άλμπουμ φωτογραφιών με τυπωμένη την προσωπική φωτογραφία του παιδιού σας πλαισιωμένη με όποιο ζωγραφικό θέμα επιθυμείτε (στην προκείμενη με αερόστατο). Το άλμπουμ φωτογραφιών αυτό αποτελεί εξαιρετικό δώρο για βαπτίσεις. Το άλμπουμ είναι χειροποίητο και ζωγραφισμένο στο χέρι και έχει μέγεθος 35x35 εκ (13.7x13.7 in). Όλα τα άλμπουμ φωτογραφιών του Χειροτεχνείου είναι τεχνικά παλαιωμένα ώστε να προσδίδουν την αίσθηση του χρόνου και της νοσταλγίας των αναμνήσεων όπως αποτυπώθηκαν από των φωτογραφικό φακό. Το άλμπουμ περιέχει μαύρο ή λευκό χαρτί υψηλής ποιότητας για τη συγκράτηση των φωτογραφιών και ανάμεσα τους διάφανο περγαμέν χαρτί για την  ανάδειξη των φωτογραφιών. Μπορείτε να επιλέξετε πόσες σελίδες θα περιέχει (30 ή 50) και μπορεί να χωρέσει 3 φωτογραφίες κανονικού μεγέθους σε κάθε φύλλο (6 σε κάθε σελίδα). Μπορεί να προσαρμοστεί πλήρως στην αισθητική σας με δωρεάν επιγραφή στο εξώφυλλο του άλμπουμ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το χρώμα του ξύλου, τη διακόσμηση του δεσίματος αλλά και το μέγεθος του άλμπουμ στα δεξιά της σελίδας. Το δέσιμο του άλμπουμ φωτογραφιών έγινε με δέρμα. 

Όπως και με όλα τα χειροποίητα αντικείμενα ενδέχεται να υπάρχουν μικρές διαφορές μεταξύ του άλμπουμ φωτογραφιών της εικόνας και αυτού που θα παραλάβετε.

Μπορείτε να έχετε όποιο ζωγραφικό θέμα επιθυμείτε στο εξώφυλλο μετά από συνεννόηση. Δωρεάν επιγραφή στο εξώφυλλο. (Εάν δεν επιλεγεί κάποια θα έχει την επιγραφή 'Αναμνήσεις'. Το προεπιλεγμένο χρώμα είναι καφέ και το προεπιλεγμένο στυλ δεσίματος είναι η γωνία.) 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να στείλετε την προσωπική σας φωτογραφία επικοινωνήστε μαζί μας στο:

info@xeirotexneion.gr ή στο 210-5721217


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Άλμπουμ φωτογραφιών | Προσωπική φωτογραφία βάπτισης | Χειροτεχνείον

  • Κωδικός Προϊόντος: Άλμπουμ γίγας - Προσωπική φωτογραφία βάπτιση
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 111,60€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 90,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


Σχετικά Προϊόντα

Εικόνα προϊόντος άλμπουμ φωτογραφιών με προσωπική οικογενειακή φωτογραφία

Άλμπουμ φωτογραφιών | Προσωπική οικογενειακή φωτογραφία | Χειροτεχνείον

Άλμπουμ φωτογραφιών με τυπωμένη την προσωπική οικογενειακή σας φωτογραφία πλαισιωμένη με σύνθεση από λουλούδια. Το άλμπουμ φωτογραφιών αυτό είναι για ..

74,40€ Χωρίς ΦΠΑ: 60,00€

Εικόνα προϊόντος άλμπουμ φωτογραφιών με προσωπική φωτογραφία γάμου

Άλμπουμ φωτογραφιών | Προσωπική φωτογραφία γάμου | Χειροτεχνείον

Άλμπουμ φωτογραφιών με τυπωμένη την προσωπική φωτογραφία του γάμου σας πλαισιωμένη με σύνθεση από λουλούδια. Το άλμπουμ φωτογραφιών αυτό αποτελεί εξαιρετικό δώρο για..

111,60€ Χωρίς ΦΠΑ: 90,00€

Ετικέτες: προσωπικο, φωτογραφια, αλμπουμ, βάπτιση

ΤΙΜΕΣ

Για αγορές από 60 ευρώ και άνω τα ταχυδρομικά έξοδα είναι χωρίς χρέωση.


ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.