Σχετικά με το Χειροτεχνείον

Από παιδιά, η ζωγραφική υπήρξε για εμάς ανάγκη αλλά και πάθος. Στο χαρτί μπορούσαμε να αποτυπώσουμε τον ίδιο τον κόσμο μας. Τα ταξίδια μας πραγματοποιούνταν με η βοήθεια πινέλων και χρωμάτων. Έτσι θελήσαμε να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό που θα φέρει τη σφραγίδα του ξεχωριστού.

Υποστηρίζουμε το ρητό 'η τέχνη προς εξυπηρέτηση της καθημερινότητας' και συνεπώς επιδιώξαμε να κατασκευάσουμε αντικείμενα που θα βοηθούν το μυαλό να ταξιδεύει.

Τα σημειωματάρια, τα άλμπουμ φωτογραφιών, τα βιβλία ευχών και κάθε διακοσμητικό κομμάτι μας κατασκευάστηκε με φυσικά υλικά όπως χαρτί, χρώματα αγιογραφίας και φυσικά ξύλο.

Το κάθε αντικείμενο περνά από τα χέρια μας αρκετές φορές ώστε να ελεγχθεί ότι δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι. Κάθε ζωγραφιά περιέχει τα χρώματα του Αττικού ουρανού τα οποία ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή. Σκοτεινότερα και βαρύτερα το χειμώνα, ελαφρύτερα και εντονότερα το καλοκαίρι και την άνοιξη. Κατ' αυτόν τον τρόπο κάθε δημιουργία είναι ξεχωριστή. Επιλέγουμε ζωγραφικά θέματα που εμπεριέχουν αναμνήσεις μιας άλλης, πιο παλιάς και πιο αθώας εποχής.

Η μικρή οικογενειακή μας επιχείρηση με εικοσαετή εμπειρία, βασίζεται στην ανάγκη για δημιουργικότητα. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε την ικανοποίηση των πελατών μας σε κάθε τους αγορά και χαιρόμαστε να προσαρμόζουμε τις δημιουργίες μας στο γούστο και στις προτιμήσεις του κάθε πελάτη. 


Μετά τιμής,

Ευστρατία Δοκέρη