Πολιτική Απορρήτου


Στο Χειροτεχνείον, η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί μείζον ζήτημα. Η σελίδα Πολιτικής Απορρήτου εξηγεί τις πρακτικές ασφαλείας μας, συμπεριλαμβανομένου του πως διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας στοιχεία. Η Πολιτική Απορρήτου είναι μέρος των Όρων Χρήσης. Με την επίσκεψη στο Χειροτεχνείον, συναινείτε στη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων κατά τον τρόπο που καθορίζεται από την πολιτική αυτή αλλά και τους Όρους Χρήσης.  


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΧΘΗΚΑΝ

Για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να μας παρέχετε μια ισχύουσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Απαραίτητες λοιπές πληροφορίες είναι: τιμολογιακές πληροφορίες, τηλέφωνο, και μια διεύθυνση αποστολής.

Το όνομα σας θα εκτίθεται δημόσια και θα συνδέεται με την δραστηριότητα σας στο Χειροτεχνείον. Οι επισκέπτες ενδέχεται να δουν την ημερομηνία δημιουργίας του λογαριασμού σας, τις βαθμολογίες σας, τις κριτικές σας, τις πληροφορίες του προφίλ σας, τα αγαπημένα σας καθώς και τα σχόλια σας.


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που χρησιμοποιούμε από τους χρήστες με διάφορους τρόπους όπως την ανάλυση δεδομένων για την αγορά και τη χρήση του e-mail για επικοινωνία μαζί σας.

Σε γενικές γραμμές χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες για να παρέχουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα, για χρηματικές συναλλαγές, για ταυτοποίηση και αναγνώριση, για ανάλυση των δεδομένων της αγοράς, για επικοινωνίας και γενική έρευνα. Το Χειροτεχνείον περιορίζει την πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας σε αυτούς που πιστεύουμε ότι χρειάζονται τις πληροφορίες για την παροχή των υπηρεσιών μας.

Το Χειροτεχνείον δεν θα πουλήσει ή αποκαλύψει τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους χωρίς την συγκατάθεση σας. Το Χειροτεχνείον ενδέχεται να αποκαλύψει τα δεδομένα σε περίπτωση: προστασίας, γνωστοποίησης ή άσκησης των νομικών δικαιωμάτων ή υπεράσπισης του απέναντι σε νομικές διεκδικήσεις, συμμόρφωσης με κλήτευση, δικαστικής εντολής, νομικής διαδικασίας ή άλλης νομικής απαίτησης. Επίσης σε περίπτωση που πιστεύουμε καλή τη πίστη ότι τέτοια αποκάλυψη είναι αναγκαία προς συμμόρφωση με τον νόμο, αποφυγή επικείμενης σωματικής βλάβης ή οικονομικής ζημίας, έρευνας, αποφυγής ή δράσης αναφορικά με εγκληματική δραστηριότητα, υποψίας απάτης, απειλής της ιδιοκτησίας μας, η παραβάσεις στους Όρους Χρήσης του Χειροτεχνείου.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Τα δεδομένα του λογαριασμού σας στο Χειροτεχνείον προστατεύονται με κωδικό ασφαλείας. Είναι σημαντικό να προστατεύεστε ενάντια σε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο λογαριασμό σας και στις πληροφορίες σας με την προσεκτική επιλογή κωδικού, και διατηρώντας τον κωδικό και τον υπολογιστή σας ασφαλή, βγαίνοντας από το λογαριασμό σας όταν δεν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. 

Το Χειροτεχνείον κρυπτογραφεί ευαίσθητες πληροφορίες (όπως αριθμό πιστωτικής κάρτας) χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο SSL. Το Χειροτεχνείον ακολουθεί γενικά αποδεκτές μεθόδους για της προστασία των δεδομένων σας, τόσο κατά τη διάρκεια της υποβολής όσο και κατά τη διάρκεια της παραλαβής. Δυστυχώς, καμία μέθοδος μεταβίβασης δεδομένων δεν είναι 100% ασφαλής. Συνεπώς, αν και προσπαθούμε να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την απόλυτη ασφάλεια.


ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το Χειροτεχνείον θα διατηρεί τις πληροφορίες σας για όσο είναι αναγκαίο για τους σκοπούς που καθορίζονται σε αυτή την πολιτική, για όσο ο λογαριασμός σας είναι ενεργός ή για όσο είναι αναγκαίο για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εάν δεν επιθυμείτε πλέον το Χειροτεχνείον να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας, μπορείτε να κλείσετε το λογαριασμό σας. Το Χειροτεχνείον θα διατηρεί και θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας στο βαθμό που είναι αναγκαίο για συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις, επίλυση διαφωνιών και εφαρμογή συμφωνιών.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟ

Χειροτεχνείον - Ευστρατία Δοκέρη  

Υποστήριξη - Πολιτική Απορρήτου

Μαντινείας 5, Λόφος Αξωματικών

Περιστέρι, Αθήνα 12136, Ελλάδα