Όροι ΧρήσηςΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ

Οι όροι που αναγράφονται στη σελίδα αυτή αποτελούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας όταν αγοράζετε ή χρησιμοποιείτε αντικείμενα από το Χειροτεχνείον, οπότε θα σας παρακαλούσαμε να τους διαβάσετε με προσοχή. Με τη χρησιμοποίηση των υπηρεσιών μας (ακόμα και με την απλή επίσκεψη στη σελίδα του Χειροτεχνείου), συμφωνείτε μα με τους Όρους. Εάν διαφωνείτε ή δεν αποδέχεστε τους όρους δεν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.


ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Με την αγορά προϊόντων από το Χειροτεχνείον συμφωνείτε ότι:

 1. Έχετε διαβάσει την περιγραφή του αντικειμένου/προϊόντος, την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης του Χειροτεχνείου.
 2. Πρέπει να καταβάλλετε το αναγραφόμενο χρηματικό ποσό για το προϊόν(τα) που αγοράζετε.
 3. Έχετε παράσχει ακριβείς πληροφορίες αποστολής στο Χειροτεχνείον.
Συμφωνείτε επίσης με τις μεθόδους αποστολής που χρησιμοποιεί το Χειροτεχνείον.


ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ

Οι κριτικές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε την ποιότητα ενός προϊόντος και να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι βελτιώνοντας τα.  

Μπορείτε να γράψετε μια κριτική και να αφήσετε μια βαθμολογία για το κάθε προϊόν που αγοράσατε, μέσα σε 60 ημέρες από την προσδοκώμενη ημέρα παράδοσης. (Προσδοκώμενη ημερομηνία παράδοσης: Ημερομηνία αγοράς + χρόνος δημιουργίας + χρόνος αποστολής.)

Αφήνοντας μια κριτική αναγνωρίζετε ότι:

 1. Η κριτική και πληροφορίες του λογαριασμού σας θα δημοσιευθούν στη σελίδα του προϊόντος.
 2. Οι κριτικές δεν θα πρέπει να περιέχουν:
 • Προσωπικές πληροφορίες
 • Άσεμνη, ρατσιστική ή προσβλητική φρασεολογία.
 • Οποιουδήποτε είδους διαφημιστικό ή ανεπιθύμητο περιεχόμενο (spam).
 • Περιεχόμενο που είναι εκτός του ελέγχου του Χειροτεχνείου, π.χ. καθυστερήσεις παράδοσης λόγω κωλυμάτων της μεταφορική υπηρεσίας.
Οποιουδήποτε είδους εκβιασμός απαγορεύεται. Παραδείγματα εκβιασμού είναι και τα παρακάτω.

 1. Ο αγοραστής αφήνει μια αρνητική κριτική ώστε να αναγκάσει το Χειροτεχνείον να παρέχει επιπλέον προϊόντα τα οποία δεν είχαν συμφωνηθεί επί της αρχικής συναλλαγής.
 2. Ο  αγοραστής αφήνει μια αρνητική κριτική ώστε να αναγκάσει το Χειροτεχνείον να παρέχει επιστροφή χρημάτων όταν κάτι τέτοιο δεν είναι αναγκαίο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Γνωρίζουμε ότι η ασφάλεια των δεδομένων σας είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική Απορρήτου μας.


Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΕΙΟΝ

Είναι αναγκαίο να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Χειροτεχνείον για να χρησιμοποιήσετε κάποιες από τις υπηρεσίες μας. Παρακάτω καταγράφονται κάποιοι κανόνες σχετικά με τους λογαριασμούς χρηστών του Χειροτεχνείου:

 1. ΠΑΡΟΧΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. Πρέπει να παρέχετε ακριβείς πληροφορίες για τον εαυτό σας. Δεν είναι αποδεκτές ψευδείς πληροφορίες ή προσπάθεια μίμησης ενός άλλου ατόμου ή εταιρείας μέσω του λογαριασμού σας. 
 2. ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. Είστε ο μόνος υπεύθυνος/η για κάθε δραστηριότητα του λογαριασμού σας. Εάν μοιράζεστε τον λογαριασμό σας με άλλο άτομο/α, τότε το άτομο του οποίου οι πληροφορίες έχουν διατεθεί, φέρει πλήρως την ευθύνη για κάθε δραστηριότητα. Εάν δημιουργήσετε λογαριασμό ως εταιρική οντότητα, εγγυάστε προσωπικά ότι είστε εξουσιοδοτημένοι να συμφωνήσετε με τους Όρους Χρήσης του Χειροτεχνείου εκ μέρους της εταιρείας.
 3. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΑΣ. Όπως προαναφέρθηκε είστε οι μόνοι υπεύθυνοι για τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας, οπότε είναι σημαντικό να διατηρείται τον κωδικό του χρήστη σας ασφαλή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Πρώτη μας πρωτεραιότητα είναι η ικανοποίηση σας για την αγορά που κάνατε. Παρακαλούμε να εποικινωνήσετε μαζί μας σε περίπτωση προβλήματος. Θα είμαστε χαρούμενοι να σας βοηθήσουμε να το λύσετε. Σε περίπτωση που συμφωνήσουμε σε κάποια επιστροφή θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε και τα μεταφορικά έξοδα. Επίσης αντικείμενα με την προσωπική σφραγίδα του καθενός δεν μπορούν επίσης να επιστραφούν.